Uutinen

Erikoiskaupan liitto julkaisi vastuullisuusosion verkkosivuillaan

Erikoiskaupan liitto julkaisi vastuullisuusosion verkkosivuillaan

Teksti Erikoiskaupan liitto ETU
Share

30.7.2024

Share

Erikoiskaupan liitto on julkaissut verkkosivuillaan vastuullisuusosion, joka tarjoaa ajantasaista tietoa ja ohjeistuksia erikoiskaupan vastuullisuustyöstä.


Etu.fi-verkkosivustolla julkaistu vastuullisuusosio kokoaa tietoa alan vastuullisuustyöstä. Osion tarkoituksena on tarjota erikoiskaupan toimijoille ja muille alasta kiinnostuneille ajantasaista tietoa vastuullisuuteen liittyvistä aiheista sekä tukea yrityksiä niiden vastuullisuustavoitteiden saavuttamisessa.

Vastuullisuusosio sisältää tutkimuksia, tiekarttoja ja uutisia, jotka auttavat pysymään ajan tasalla alan kehityksestä ja parhaista käytännöistä. Tutkimuksissa tarjotaan ajankohtaista tietoa erikoiskaupan eri toimialoilta ja käsitellään muun muassa vastuullisuuden merkitystä kuluttajille sekä arvojen merkitystä ostopolulla. Tiekartat puolestaan tukevat yrityksiä suunnittelemaan ja toteuttamaan vastuullisuustoimiaan systemaattisesti ja tehokkaasti.

Vastuullisuusuutiset tarjoavat kootusti uutisia ja ajankohtaista tietoa liittyen vastuullisuuteen erikoiskaupan alalla. Näin on mahdollista seurata esimerkiksi innovaatioita ja lainsäädännön muutoksia, jotka vaikuttavat alan toimintaan.

Tutustu uuteen vastuullisuusosioon.