Uutinen

Erikoiskaupassa investoidaan asiakaskokemukseen – Instrumentarium Jumbo avasi ovensa uudistetulla myymäläkonseptilla

Erikoiskaupassa investoidaan asiakaskokemukseen – Instrumentarium Jumbo avasi ovensa uudistetulla myymäläkonseptilla

Teksti Erikoiskaupan liitto ETU ry
Share

16.8.2024

Share

Optikkoliikeketju Instrumentarium avasi täysin uudistetun myymälän kauppakeskus Jumboon. Uusi myymäläkonsepti yhdistää elämyksellisyyden ja laadukkaat näönhuollon palvelut.


Täysin uudistettu Instrumentarium Jumbo avasi ovensa perjantaina 16. elokuuta. Uuden konseptin mukainen myymälä on ensimmäinen laatuaan Suomessa. Instrumentarium ei tyytynyt vain tuomaan markkinoille päivitettyä myymälää, vaan se on asettanut tavoitteekseen palvella asiakkaitaan entistäkin paremmin, tarjoten elämyksiä, joita ei muualta löydy. Linjanveto korostaa, kuinka erikoiskauppa voi haastavassa markkinatilanteessa panostaa jatkuvaan kehittymiseen ja asiakaspalveluun.

"Koko yli 130-vuotisen historiamme ajan meille on ollut tärkeää kuunnella herkällä korvalla, mitä kuluttajat meiltä odottavat ja toivovat. Jotta voimme vastata näihin toiveisiin, tai jopa ylittää ne, avasimme Vantaalle täysin uudenlaisen Instrumentarium-myymälän. Jumbon Instrumentarium yhdistää elämyksellisyyden ja laadukkaat näönhuollon palvelut tavalla, jota Suomessa ei ole vielä koettu", kertoo Instru Optiikka Oy:n toimitusjohtaja Pasi Anttila.

Instrumentariumin tiedotteen mukaan uuden myymäläkonseptin suunnittelussa on lisäksi otettu huomioon erityisesti kierrätettävyys, kestävyys ja energiatehokkuus. Tämä näkyy muun muassa puisissa pintamateriaaleissa, jotka on valmistettu puutuotannossa ylijääneestä leikkausmateriaalista ja -jätteestä.

Yhdistelmä elämyksellisyyttä ja laadukkaita näönhuollon palveluita

Anttila muistuttaa, että väestön ikääntyessä silmäterveyden palveluiden saatavuus korostuu. Uudistetussa myymälässä asiakkaita palvelee kattava valikoima optikko- ja silmälääkäripalveluita sekä laadukkaat silmien kuvantamispalvelut. Myymälään on avattu myös kuivasilmäklinikka, jossa keskitytään silmäoireiden syiden selvittämiseen ja hoitamiseen.

"Haluamme tarjota suomalaisille parhaat mahdolliset edellytykset elää laadukkaasti entistä pidempään. Enää kuluttajille ei kuitenkaan riitä laadukkaat tuotteet ja palvelut, vaan he toivovat elämyksellisyyttä, uusia innovaatioita sekä parempaa saavutettavuutta. Jumbon Instru on tätä kaikkea ja tulee varmasti ylittämään odotukset”, Anttila tiivistää uuden myymäläkonseptin tavoitteet.

Instrumentarium Jumbon myymäläpäällikkö Olivia Prittinen iloitsee myymälän kattavasta tarjonnasta.

”Olemme kaikki ylpeitä, kun saamme työskennellä näin hienossa myymälässä – olemme ehkä jopa vähän liian innoissamme tästä kaikesta! Uusi myymälä antaa meille entistä paremman mahdollisuuden palvella asiakkaitamme asiantuntevasti ja laadukkaasti. Valikoima on mahtava ja kaikki näöntutkimuslaitteet on uusittu – parempaa ei voisi ollakaan”, Prittinen kertoo.

Instrumentarium Jumbo on yhdistelmä elämyksellisyyttä ja laadukkaita näönhuollon palveluita. Kuvassa Miia, optinen myyjä ja piilolinssiasiantuntija. Kuva: Pasi Salminen