Uutinen

Innovaatioiden edistämä terveydenhuolto kiinnostaa – ETU Terveysalojen ensimmäinen seminaari täyttyi ennätysajassa

Innovaatioiden edistämä terveydenhuolto kiinnostaa – ETU Terveysalojen ensimmäinen seminaari täyttyi ennätysajassa

Teksti Erikoiskaupan liitto ETU
Share

27.8.2024

Share

ETU Terveysalat tuo uusia ratkaisuja suomalaisten terveyden ja hyvinvoinnin parantamiseksi. Syyskuun seminaarissa pohditaan, miten terveydenhuollon tulevaisuutta voidaan kehittää innovaatioiden avulla tehokkaampaan suuntaan.


ETU Terveysalat on yhteistyöryhmittymä, jonka ovat perustaneet Erikoiskaupan liittoon kuuluvat terveysalojen yhdistykset. ETU Terveysalojen tavoitteena on tarjota innovatiivisia ratkaisuja ja näkökulmia suomalaisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen. Erityistä painoarvoa annetaan ennakoivalle ja oikea-aikaiselle terveydenhoidolle, joka paitsi parantaa ihmisten hyvinvointia, myös tuo merkittäviä säästöjä yhteiskunnalle.

”Erikoiskaupan liitolla on vankka edustus erikoiskaupan eri toimialoilla, mukaan lukien terveyssektori. Haluamme aktiivisesti osallistua ratkaisukeskeiseen keskusteluun terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi”, kertoo Erikoiskaupan liiton toimitusjohtaja Ulla Pöllänen.

Seminaari kokoaa yhteen asiantuntijat ja vaikuttajat

ETU Terveysalat on sitoutunut vahvistamaan suomalaisten terveyttä ja hyvinvointia tarjoamalla innovatiivisia ratkaisuja, jotka keskittyvät ennakoivaan ja ennaltaehkäisevään hoitoon. Uusi terveysteknologia nähdään keskeisessä roolissa, sillä sen avulla voidaan paitsi parantaa hoidon vaikuttavuutta, myös lisätä kustannustehokkuutta terveydenhuollossa.

Näistä tärkeistä teemoista keskustellaan syyskuussa Helsingissä järjestettävässä huippuseminaarissa Aikaansaava terveydenhuolto – Enemmän terveyttä innovaatioilla. Seminaarin aikana julkistetaan myös uusi tutkimus Enemmän terveyttä – mikä kannustaa toimintakyvyn ylläpitoon?

Tapahtuma kokoaa yhteen alan asiantuntijat ja vaikuttajat keskustelemaan siitä, miten terveydenhuollon tulevaisuutta voidaan kehittää entistä kestävämmäksi ja tehokkaammaksi. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Hoiva&Terveyden kanssa.

Seminaarin 200 paikkaa täyttyivät ennätysajassa ja tilaisuus on täynnä. Enemmän terveyttä – mikä kannustaa toimintakyvyn ylläpitoon? -tutkimus julkaistaan tapahtuman jälkeen etu.fi-verkkosivuilla.

ETU Terveysaloihin kuuluvat Erikoiskaupan liiton jäsenjärjestöistä Näkeminen ja silmäterveys NÄE ry, Lääketeollisuus ry, Lääke- ja terveyshuolto ry, Terveystuotetukut ry ja Terveystuotekauppiaiden liitto ry.